Inspiration.

Jag har inte riktigt haft sa mycket inspiration till att skriva. Om nagra dagar flyttar jag in till lagenheten vilket ska bli valdigt skont :). Jobbet pa Steresonic var grymt, nar vi kom dit hittade dom daremot inte mig i systemet men sen kom nagon erfaren tjej och styrde upp det. Det var otroligt mycket folk och otroligt varmt, en jattestor konsert med mana artister och jag var barmade tillsammans med massa andra harliga manniskor. Snart ar det jul igen och mina andra jul och nyar i Australien. Jag saknar familjen nu till jul, alla vanner, snon, kylan, att ga ut i snon med mina palsskor och jeans och varma klader. Men snart sa kommer jag hem :) , ska strax boka mina biljetter ska bli otroligt roligt.

Hur ar det hemma?



I love you.


Staircase to the moon


Det var staircase to the moon nar vi var i Broome, det var lange sedan nu, i April om jag inte minns fel. Otroligt fint var det, formodligen ett av det basta med Broome, for for ovrigt gillar jag inte Broome.



This natural phenomenon is caused by the rising of a full moon reflecting off the exposed mudflats in Roebuck Bay at extremely low tide, which creates a beautiful optical illusion of a staircase reaching to the moon.









Lagenhet!

Antligen har vi fatt en lagenhet en superfin en :D . Istallet for att lagga upp lanken sa lagger jag upp bilder pa hur den ser ut for lanken kommer nog inte att fungera sa lange till :). Nasta fredag den tionde december flyttar jag in :D.












Fanns inte bilder pa allt, det ar ocksa en stor balkong och ett badrum dar nere, sen ett rum till dar uppe och ett
stort badrum dar uppe ocksa :). Vad tycks ?


RSS 2.0