.

Jag har varit och ledig overallt efter en dress idag for jag ska pa halloween fest imorgon, men det fanns inga bra affarer alls har runtomkring haha, sa jag blev tvungen att kopa en inte sa nice haxdrakt. Den gic ner till fotterna men jag har klippt den kort nu och det kanske ser okej ut till hoga klackar, far se imorgon :). Ska lagga upp bilder senare sa ni far se. Jag gillade min polisdrakt som jag hade pa min och Sophie maskerad, men dom har inget liknande har, bara trakiga saker:P. Ivarjefall vad jag kan hitta.

                                                                           Kul. Litegrann


Fraga mig inte vad Elin gor :)


Jag saknar dig Sophie


.

Nagon tid i livet hamnar alla i en vagkorsning, inte i en T-korsning utan en fyrvagskorsning. Varje vag leder dig till nagot nytt i livet, du vet inte exakt vad, men du maste valja en av dom. Jag tror att jag ar exakt i mitten av den korsningen just nu. Inte i en bil utan jag gar i mina trasiga urtvattade jeans, slitna gamla tygskor, en stor vit t-shirt. Vilken vag jag an valjer kommer vagen att vara valdigt lang, men fylld av fantastiska upplevelser. Dags att ta ett forsta steg........


                                        Poetiskt.Ja Sant.Ja Fantastiskt.Ja Spannande.Ja






Kamera

Har ar min nya kamera, min lilla olypmus parla var med om en liten incident sa har ar min nya kamera, den ar valdigt bra och tar valdigt bra bilder. 12 megapixel.


Morning!

Godmorgon :) Jag har traningsabstinens, maste hitta ett bra gym sa jag kan borja trana snart maste bara vanta tills mina fotter ar lakta.Har hort att big brother ska borja igen, ar det sant? Jag saknar att titta pa paradise hotel och ensam mamma soker. Har ar det inga liknande program alls.




Mamma ja vet dom ar salsynta men har ar en ivarejfall! :P


Ny favorit!

Prova detta! Min nya favorit smorgas, kanske inte jattenyttigt men ibland kan man ata det. Valj vilket rostbrod
ni foredrar, och stek baconen forsta sen lagg i ena brodbiten i stekpannan lagg pa baconen, mosa avokado och lagg pa, och sa mycket eller lite ost som du foredrar, lagg sen pa den andra brodbiten och lat det bli varmt i stekpannan en stund. Supergott :D.






              



Pinnacles

The pinnacles var ett av vara forsta stop pa var trip och alla hade rekomenderat att vi skulle se det i solnedgangen, men nar vi kom fram los stjarnorna starkare an nat annat pa himlen och klockan var for mycket. Vi bestamde oss for att sova utanfor och vakna supertidigt och se det i soluppgang, sa vi vakna de runt sex nar det var lika stjarnklart och borja kora i sparet runt alla stenar, sen kom soluppgangen och det regnade pyttelite sa det var en jattefin stor regnbage ocksa, sa vi var nojda. :)










Bilderna ar fran april men battre sent an aldrig... I guess :)


Bilen.

Kom och tanka pa att ni har formodligen inte sett bilen som vi akte med pa var roadtrip, den var valdigt stor och det var valdigt trangt for oss tre att sitta dar fram, men det var okej hehe :) . Dom andra som vi akte med var i sin van och dom var sex stycken sa tre av dom lag dar bak i sangen medan dom korde.



Jag och Ceasar



Driving in the sanddunes in Lancelin



4WD in Coral Bay






Yes.








Yes!

YEs jag fick eventjobbet, blev en lang dag igar, med massa papper att fylla i och dom gav mig ett nytt alkohol test, men jag klaradet det mesta av det. Dom har jatte mycket event job nu fram till januari, och dom vill att jag kommer inte pa torsdag igen pa en kort forelasning och att jag ska fixa svarta klader och skor och vit skjorta. Jag kommer nog fraga om jag kan gora allt det senare, eftersom jag maste ta taxi overallt jag aker och vad jag an gor for tillfallet, men jag vill verkligen jobba med event, sa jag ska fraga om jag kan komma tillbaka om en eller tva veckor och gora det nar vi har hittat nanstans att bo nara city. Far se vad dom sager men jag fick jobber hur som helst om jag vill. :) Hur mar ni i Sverige, fortfarande sno?

Music!

Tva nya favorit latar ni borde lyssna pa!

Tonic - If you could only see
Matchbox 20 - Push


Usch!

Jag har just insett hur mycket jag hatar shoppingcenter, for mycket folk, for mycket skrikande barn, usch. Kom tyvarr inte hem med sa mycket saker idag, men kopte en klanning fran dig pappa ivarjefall du far se en bild pa den :). Behovde ha ett par vanliga skor ocksa nar mina fotter borjar bli lite battre sa jag kan ha skor pa mig men jag orkade inte ens det. Men en bra sak att att dom ringde mig fran ett event foretag och vill att jag borjar jobba pa alla slags event runt om, mest i baren sa det ar kul ska traffa dom imorgon, det ar precis vad jag vill gora ocksa for jag vill inte jobba varje dag.







Har ar klaningen ivarjefall. :)      


Vaken

Vaknade precis av att tva killar kom in och skulle byta ett fonster i badrummet men det gjorde inte sa mycket for dom var snygga, sen sa behovde jag vakna. Ska ta en taxi senare till ett shoppingcenter och bla kopa en fodelsedagspresent till mig sjalv fran pappa :) forsta aret jag inte ar hemma pa min fodelsedag. Det finns inga bussar har ute dar var lilla skidstuga ar :).




En valdigt blasig dag, men fint vatten :)


Jab.


Morning! Tina och Steff kom och halsade pa mig i Jabiru, en bild precis innan vi flog, jag fundera pa att losenords
skydda min blogg sa jag kan lagga upp alla bilder nar vi flyger for jag far inte det egentligen for dom blir av med
sitt jobb da eftersom dom egentligen inte far flyga oss alls.








Vi landade pa ett stalle och simmade men det var sankmark sa vi sjonk ner till knana och skorna blev kvar,
men vi kom upp som tur var :D.


Tatuering?

Hjalp tack!

Jag vill formodligen gora en tatuering, har funderat pa det ett tag nu och jag har nog bestamt mig, vi fick hem lite Hennapuder for att testa om jag skulle gilla min tatuering och bara ha en prov i tre mander, men det blev bara gult sa det gick inge bra. Jag har funderat pa att gora en "Coldenberg" tatuering precis ovanfor byxkanten pa hoger sida med en liten text. Kanske atta eller tio cm bred. Vad tycker ni? Frida sotnos om du laser min blogg, jag skulle vilja att du gjorde min tatuering :). 

Vad tycker ni? Kommentera garna om ni gillar det eller inte. Vill ha lite tips.


Puss

               

Hej!

Godmorgon, har hort att det ar mycket sno hema, jag langtar sa mycket efter sno och att aka skidor, ni borde vara glada :D. Ska ivarjefall lagga upp lite bilder fran Monkey Mia fran nar vi var pa roadtrip fran Perth till Broome, sa manga har klagat pa att jag inte lagger upp nagra bilder pa facebook men det tar san tid for jag kan bara ta en i taget sa jag gor det nar jag kommer hem istallet, men nu far ni vakna till lite fina bilder pa delfiner, dom valde ut nagra varje gang som fick mata dom och det fick jag. :) Dom bilderna som jag lagger upp nu ar fran April sa det ar ganska gamla bilder :).








 Sa fint vatten









Dom simmade jattenara dar alla stod.


Jabiru

Jag saknar Jabiru sa mycket, alla tjejer dar, alla roliga kvallar, vart roliga jobb<3




Till Anna

Alskling, har kommer din fina orm som du langtar efter, en av australiens dodligaste som lag pa vagen, fast den sag ganska dod ut som tur var. 



                                                                      


:D

Pa vagen pa roadtripen som vi gjorde fran Cairns till Perth stannade vi vid Waves Rock, det var valdigt ballt, mamma du skulle alska det du som gillar stenar :). 








                                                                                                                     



                                                                    











Hallo!

Nu ska jag borja anvanda bloggen igen, alla vill att jag ska lgga upp mer bilder men jag orkar inte gora det pa facebook. Och Freddie nu kan du ga in och lasa ocksa haha! Jag ar tillbaka i Perth nu och ska forsoka hitta ett jobb har, Mick flyger helikopter som vanligt och jag har hittat en jattejattenice lagenhet far se om vi far den, valdigt dyr men valdigt fin. For ovrigt borjar det bli sommar har snart i december blir det varmare, och jag ska forhoppningsvis aka in till Uluru med sota Alana nar vi har tid bada tva hon bor ju i Cairns och jobbar dar sa far se vad som hander :D.

Har ar en bild pa mig Alana och hennes pojkvan, nar vi hyrde bat en dag i Cairns








RSS 2.0